17 April 2013

Pelanduk 2 Serupa ???

Tapi ada jugak dua orang mamat yang muka tak tau malu dalam Malaysia ni, yang akan mempergunakan ciptaan Allah S.W.T. dengan "Pelanduk 2 serupa" ni tak lama lagi..

Sape lagi kalau bukan si Bang Nuar Al-Jubb dengan Mr.Stopapenda yang dah jumpa kembar @ senang cakap 'pelanduk dua serupa' semata-mata nak menafikan diri masing-masing selepas 'dah selesai berlakon dalam video-video skandal seks'.

Teman cuma nak panjangkan je ape yang di bagitau oleh bekas Setiausaha Angkatan Muda Keadilan (AMK), SD Johari Yasin dalam suratkhabar Utusan Malaysia.

Beliau memberitahu, lelaki tersebut didakwa berasal dari Thailand tetapi sedikit muda setelah usaha mencari orang yang memiliki wajah dan umur yang sama dengan Anwar gagal.

Berikut adalah kenyataan penuh SD Johari:

1. Kita difahamkan melalui maklumat dari dalam PKR bahawa Anwar telah berjaya dalam usaha mencari 'pelanduk dua serupa' yang mirip wajahnya. Orang tersebut dikatakan berasal dari Thailand, cuma sedikit muda daripada Anwar. Mereka gagal mencari orang yang sama rupa dan sama umur.

2. Kita juga difahamkan bahawa usaha ini mengambil masa yang lama sebab pelanduk dua serupa tersebut terpaksa melakukan 'plastic surgery' untuk pastikan paras rupa mirip Anwar.

Dengar kata orang Thailand itu akan membuat pengakuan dalam bahasa Thailand bahawa dia yang terlibat dalam semua kegiatan liwat. Anwar juga akan buat dakwaan bahawa UMNO yang bayar orang Thailand tersebut.

3. Anwar juga dipercayai akan menggunakan episod 'pelanduk dua serupa' beliau sebagai case reference untuk menyelamatkan Mustafa Ali. Kita tidak menuduh Anwar apa-apa tetapi hanya meminta Anwar supaya dapat buat pengesahan tentang perkara ini sama ada akan berlaku atau tidak.

Kredit to besor sebelah