19 April 2013

TERKINI !!! Siapa " BUSY BODY " vs " WINNABLE Candidate " Di PERAK ?? @NajibRazak @ZambryAbdKadir @AzwanBro @Hairul_own @ErwinMukhriz @teammediaperak @pemudaperak @promelayu @unitmediabaru @tunfaisal


Pembangkang PAS PERAK cuba mencampuri urusan dalaman Barisan Nasional (BN) dengan bertujuan nak menagih simpati di kalangan golongan muda.Memang sudah sedia maklum yang sikap pembangkang yang memang dikenali dengan "suka jaga tepi kain orang" sedangkan ukuran baju diri sendiri pun tak pernah nak amik tahu.
Memalukan sungguh budaya yang diterapkan dalam Pemuda PAS khususnya di Perak.Benda yang tak pasti fakta yang diutarakan deme nak kaitkan.Adalah sebab musabab nyer tu.
Itu dah rezeki masing-masing...Bila tang deme yang kena,macam tikus mondok mula la senyum kambing dan menyembunyikan diri.Tak pulak beriya-iya nak lawan balik.suruh buat laporan polis,idok pulok nak..suh bersumpah pun tak nak....Nampak sangat salah perbuatannya.Contoh pun dah banyak di kalangan pembangkang,jelas dan nyata...tapi tak sedor-sedor lagi..harapkan di kepala je berkopiah/berserban..tapi hakikatnya...Ape pun Tak Bolee...

Terbaru, PAS Perak cuba nak "spin" dengan mendakwa kononnya UMNO dan BN Perak menafikan hak dan suara orang muda berikutan Ketua Pemuda BN Perak, Khairul Azwan Harun tidak dicalonkan dalam PRU13 ini.Dan menambah lagi perisa bagi menyedapkan isu yang deme ni "spin" sebagai satu kejutan jelas Timbalan Ketua Pemuda PAS Perak, Dr. Raja Ahmad Iskandar.
Tambah beliau lagi,tanpa melihat dari cabang-cabang sudut yang lain,pendek kate deme pemuda PAS ni memang pendek akalnya tapi auta lebih menyatakan UMNO telah menafikan hak dan suara anak muda seperti yang di warkan-warkan.

Kalo deme ni nak mempersoalkan tentang "winnable Candidate".....yang calon deme ni cukup ke sifatnyer???terutama sekali kepada empunya diri yang melontarkan persoalan tersebut...
( si Dr.Timb.Ketua Pemuda PAS tu lerr...)
tak semestinya di pangkal nama tertera gelaran "Dr." sudah cukup untuk boleh digambarkan sebagai "winnable candidate".



***so kome pikirlah sendiri.......masing-masing dah besor panjang...


TAKBIR....!!!!!