10 January 2014

GEMPAR!!!! Bloggers Perak Buat Perhimpunan ???

RKP terima info dan terbaca artikel dari sahabat blogger UMB-TMP (TeamMediaPerak) saudara Blackphanter berkenaan satu majlis jamuan makan malam bersama media dan blogger seluruh Perak yang telah dianjurkan oleh Pemuda UMNO Perak.

Majlis yang diadakan di ipoh pada 8hb Jan 2014 yang lepas itu mendapat sambutan yg sangat baik dan menggalakkan dengan jumlah lebih kurang 50 penggiat/pemain media sosial yang aktif dan tegar khususnya para blogger-blogger pro kerajaan hadir di majlis tersebut.

Majlis makan malam itu jugak sempena meraikan perlantikan Ketua Pemuda UMNO @hairul _own atau nama sebenarnya Hairul Anwar Mohamed Noor merupakan Ketua Pemuda Bahagian Ipoh Timor.

Beliau juga merupakan Ketua Operasi Yayasan Bina Upaya Darul Ridzuan, Ahli Lembaga Pemegang Amanah YBU Holdings, TYDP Bolasepak Ipoh, Bendahari Kehormat Persatuan Bolasepak Melayu Perak, Pengurus YBUFC dan sebagai Penolong Pengurus Skuad Piala Emas Raja-Raja Negeri Perak.

Tahniah atas perlantikan sebagai Ketua Pemuda Perak dan jadikan ianya satu amanah yang harus dipikul dengan penuh tanggungjawab.

HiDUP UMNO Perak!!!!
Syabas Pemuda Perak!!!!